Service UPS (Uninterruptible Power Supply)

Service UPS realizat de o echipa cu vechime in domeniu. UPS este denumirea scurta pentru Uninterrupted Power Supply (sursa neintreruptibila de curent). Este un aparat ce contine una sau mai multe baterii conectate permanent la curent, din el alimentandu-se mai departe aparatura electronica (in special computere), acesti acumulatori fiind de regula de 12 V. Rolul UPS-ului este acela de a transforma 12 V continuu in 220 V alternativ, ori de cate ori la nivelul prizei se inregistreaza variatii de tensiune (se decupleaza de la tensiunea retelei si comuta pe tensiunea obtinuta din acumulator).

Serviciu profesional de inlocuire acumulatori UPS. UPS-ul este un aparat ce contine una sau mai multe baterii conectate permanent la curent, din el alimentandu-se mai departe aparatura electronica (se decupleaza de la tensiunea retelei si comuta pe tensiunea obtinuta din acumulator). Atunci cand observati ca acesta nu mai poate alimenta consumatori in cazul intreruperii curentului puteti evita achizitionarea de aparatura noua, adesea costisitoare, inlocuind acumulatorul cu unul nou.

ATENTIE!! PERICOL DE ELECTROCUTARE! UPS-UL GENEREAZA 220 V CHIAR DACA ESTE DECUPLAT DE LA PRIZA! Aparatul trebuie adus nedesfacut la service deoarece exista pericolul de a va electrocuta. Acest tip de aparatura se desface intr-un mod special pentru a inlatura pericolul.

Pretul acumulatorilor variaza in functie de model, solicitati detalii in magazin.
Garantia acumulatorilor este de 12 luni.
Timp de executie 24- 48 de ore.

Societatea comerciala asigura preluarea acumulatorilor vechi de catre colectori autorizati (obligatie legala din cauza concentratiei de mercur prezenta in aceste produse).

Servicii
Pret (lei)*
Manopera inlocuire acumulator UPS
35
Curatare UPS
30

*preturile sunt exprimate in moneda noua cf. legea 348/2004

Societatea Advanced IT Providers lucreaza doar cu persoane juridice si institutii publice. Pentru programari si detalii: 0726.85.85.95

Detalii cumparare


OFERTE SPECIALE

Profita de cele mai recente promotii si lichidari de stoc. Mai mult…

Download catalog IT actualizat

Analizeaza catalogul complet de produse si alege cele mai bune preturi. Mai mult…

Publicitate

Trafic