Recuperare Date HDD

Pentru toate hardurile receptionate in service efectuam o DIAGNOSTICARE GRATUITA.

Va spunem de la inceput care sunt sansele de recuperare a datelor, durata operatiunii si pretul. In cazul in care NU SE RECUPEREAZA DATELE, NU SE ACHITA PRETUL! Si aceasta este o facilitate pe care numai noi o oferim deoarece suntem siguri de reusita recuperarii! Peste 90% dintre recuperarile noastre sunt reusite datorita tehnologiilor de ultima ora testate de specialistii nostri.

Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si institutiilor publice. Recuperam date de pe HDD, CD, DVD, Flash (USB, SD, MMC, CF, etc.). Fotografii digitale de familie sau date vitale pentru derularea activitatii unei societati comerciale, intelegem importanta acestora pentru dumneavoastra si va asteptam cu preturi extrem de mici si recuperari profesionale. Nu trebuie sa considerati ca datele nu mai pot fi recuperate sau sa faceti chiar dumneavoastra o recuperare experimentale. Orice inlocuire a placilor electrice cu placi de la alte harduri poate defecta capetele de citire sau conduce la pierderea datelor. Nu uitati!

Chiar daca hardul este infectat cu virusi care modifica sau sterg date, s-au sters accidental fisiere sau directoare, HDD-ul nu mai este recunoscut de catre computer sau scoate sunete atipice, noi va putem ajuta sa va recuperati informatiile importante.

Pentru cei prevazatori cea mai eficienta metoda de protectie a datelor ramane salvarea lor periodica pe suporturi speciale in locatii alternative. In acest fel se poate reveni la normal in cel mai scurt timp chiar si in cazul unor incidente grave. In cadrul serviciului de back-up date, disponibil la cerere sau gratuit pe baza de abonament, informatiile importante sunt comprimate si apoi transferate catre serverele noastre unde sunt arhivate. In cazul producerii unui incident in urma caruia ati pierdut date, recurgem la extragerea datelor arhivate si trimiterea acestora catre sediul dumneavoastra unde sunt decomprimate si apoi copiate in locatia originala.

Cod Servicii
Pret (lei)*
Timp
HR13-1 Recuperare Date HDD, SSD (Capacitate Hdd pana in 80GB)
90
2 zile
HR13-2 Recuperare Date HDD, SSD (Capacitate Hdd 81GB – 250GB)
130
3 zile
HR13-3 Recuperare Date HDD, SSD (Capacitate Hdd 251GB – 500GB)
160
5 zile
HR13-4 Recuperare Date HDD, SSD (Capacitate Hdd 501GB – 1TB)
190
7 zile
HR14 Recuperare Date Memori STICK/CARD-URI FOTO,etc.
80
2 zile
HR15 Recuperare Date Compact Disc
75
2 zile
HR19 Clonare HDD/SSD, pentru transfer pe hdd/ssd nou
60
1 zi

*preturile sunt exprimate in moneda noua cf. legea 348/2004

Detalii cumparare


OFERTE SPECIALE

Profita de cele mai recente promotii si lichidari de stoc. Mai mult…

Download catalog IT actualizat

Analizeaza catalogul complet de produse si alege cele mai bune preturi. Mai mult…

Publicitate

Trafic