Livrare Gratuita Posta Romana

Livrari

Bucuresti: - prin curier rapid, Posta Româna sau ridicare din magazin cu programare (Str. Alunului Nr.7, Parter, Ap.5, Bragadiru, Ilfov).

Alte localitati:
- Livrarea Gratuita prin Posta Româna in limita a 3 Kg pentru comenzi de peste 250 lei.

- prin Posta Româna : Livrari in toate localitatile incepand cu 10 lei / primul kg pentru comenzi sub 250 lei sau cu greutate mai mare de 3 Kg.
Pentru comenzile prin Posta Româna costul de livrare este suportat de cumparator si incepe de la 10 lei si creste în functie de valoarea comenzii / rambursului.

- prin Curier Rapid : Luni - Vineri, de la 10:00 la 20:00 si Sâmbata de la 10:00 la 14.00.
Pentru comenzile prin curier costul de livrare este suportat de cumparator si incepe de la 25 lei si creste în functie de valoarea comenzii / rambursului.

Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se încadreaza între 1 si 3 zile lucratoare din momentul înregistrarii si confirmarii comenzii. În conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntându-va în prealabil despre aceasta situatie. În cazul în care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval în care vom încerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici în acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

La cerere coletele se pot expedia cu Fan Courier, Nemo Expres sau cu orice alt curier rapid.

Detalii cumparare


OFERTE SPECIALE

Profita de cele mai recente promotii si lichidari de stoc. Mai mult…

Download catalog IT actualizat

Analizeaza catalogul complet de produse si alege cele mai bune preturi. Mai mult…

Publicitate

Trafic