Reincarcari Cartuse

Va oferim LIVRARE GRATUITA la sediul sau adresa dumneavoastra, reumplerea numai cu CERNEALA SAU TONER DE CALITATE, CANTARIREA ELECTRONICA a cantitatii utilizate in functie de specificatiile tehnice ale modelului.

Exemple de Preturi

Servicii
Pret (lei)*
Incarcare Cartus InkJET negru 10 - 25 lei (in functie de capacitatea cartusului)
Incarcare Cartus InkJET color 15 - 30 lei culoarea (in functie de capacitatea cartusului)
Incarcare Cartus LaserJET negru 40 - 75 lei (in functie de capacitatea cartusului)
Incarcare Cartus LaserJET color 45 - 85 lei culoarea (in functie de capacitatea cartusului)

*preturile sunt exprimate in moneda noua cf. legea 348/2004

Pentru preturi exceptionale si oferte surpriza vizitati magazinul nostru online dedicat reincarcarii caruselor de imprimanta: www.ReincarcariCartus.ro

Serviciul nostru se adreseaza atat persoanelor juridice, cat si institutiilor publice. Apeland la un profesionist cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe ori.

In momentul de fata cartusele pentru aproape orice tip de imprimanta costa atat de mult incat uneori dupa doar doua schimbari de cartuse observam ca am cheltuit o suma egala cu cea necesara achizitionarii unei imprimante noi.

Solutia este reincarcarea profesionala a cartuselor care garanteaza o imprimare corespunzatoare, uneori chiar identica cu cea originala, dar la preturi extrem de convenabile atat pentru persoanele juridice, cat si pentru institutiile publice.

Un cartus poate fi reumplut de mai multe ori, exceptie facand cazurile cand este deteriorat fizic. Advanced IT Providers va ofera LIVRARE GRATUITA la sediul sau adresa dumneavoastra, reumplerea numai cu CERNEALA SAU TONER DE CALITATE si CANTARIREA ELECTRONICA a cantitatii utilizate in functie de specificatiile tehnice ale modelului.

Aveti nevoie de un profesionist in incarcari deoarece in functie de experienta persoanei care indeplineste operatiunea cartusul dumneavoastra va putea fi reincarcat de mai multe sau mai putine ori. Asteptam sa ne contactati pentru comenzi si intrebari in domeniu!

Detalii cumparare


OFERTE SPECIALE

Profita de cele mai recente promotii si lichidari de stoc. Mai mult…

Download catalog IT actualizat

Analizeaza catalogul complet de produse si alege cele mai bune preturi. Mai mult…

Publicitate

Trafic