Despre noi

Advanced IT Providers S.R.L. a fost infiintata in martie 2005 si este o societate comerciala cu capital privat integral romanesc care are ca activitate intretinerea, repararea si comercializarea masinilor de birou, de contabilizat , calculatoarelor, echipamentelor periferice si software - ului.

Sediul nostru unde va asteptam cu o gama larga de produse este Strada Alunului Nr.7, Parter, Ap.5, Bragadiru, Jud. Ilfov.
CUI 17341770 din 10.03.2005
J23/4951/2017
Conturi deschise la:
ING Bank - Sector 6, Bucuresti .

RO45INGB0000999903036007

Comercializam si distribuim calculatoare second hand (refurbished), monitoare LCD si CRT, imprimante laser second hand si termice, laptopuri, servere, workstations, PDA, componente PC, accesorii laptop etc. Produse sunt brand-uri: Dell, HP, Compaq, IBM, Fujitsu Siemens, Toshiba, EIZO, PHILIPS, NEC si beneficiaza de garantie acordata direct de firma noastra. Clientii nostri sunt persoane juridice si institutii publice.

Partenerii tai in domeniul IT

parteneri

Suntem specializati in operatiuni de service IT, vanzari componente si periferice pentru calculatoare, design web si mentenanta. De la inceperea activitatii si pana in prezent am reusit sa acaparam un important segment al pietei de profil in municipiul Bucuresti, iar dezvoltarea vizibil favorabila a societatii se poate observa in sporirea echipei noastre tinere si entuziaste si noile parteneriate legate in domeniu.

Ne mandrim cu multe abonamente de service cu vechime avand ca beneficiari atat clienti din domeniul privat, cat si din domeniul public.

Scopul nostru de a va sprijini in activitatea derulata cu profesionalism si preturi competitive este confirmat de motto-ul "Prioritatea noastra este satisfactia clientului!"

Angajament

Politica noastra se sprijina pe:
1. Respect fata de clienti si confidentialitate totala a informatiilor cu care venim in contact
2. Imbunatatirea continua a performantelor echipei noastre, diversificarea produselor puse la dispozitia clientilor si reducerea preturilor
3. Integritate in relatiile comerciale avute atat cu beneficiarii serviciilor noastre, cat si cu furnizorii
4. Profesionalism si eficienta in derularea tuturor sarcinilor de serviciu
5. Integrarea in sistemul de management al calitatii a activitatii noastre
6. Gestionarea eficienta a managementului sanatatii si securitatii ocupationale cu scopul prevenirii riscurilor in munca

Detalii cumparare


OFERTE SPECIALE

Profita de cele mai recente promotii si lichidari de stoc. Mai mult…

Download catalog IT actualizat

Analizeaza catalogul complet de produse si alege cele mai bune preturi. Mai mult…

Publicitate

Trafic